loading...

Liptai Claudia meztelen képei

Beküldte on okt 2nd, 2009 A cikk ebben a kategóriában található Legfrissebb, Magyar Celebek, Strandképek. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Update: a kimaradt képek itt találhatóak: Liptai Claudia letiltott képei

Liptai Claudia meztelen képei frissen kiretusálva. Nézzétek, vigyétek, élvezzétek. Van itt minden Claudia meztelenül, Claudia négerrel, Claudia ágyon, Claudia tejben amit csak szeretnétek.

A teljes általában 2000px képcsomag letölthető zippelve innét. – Update: We have some problems with server, the pictures you can download from here

Liptai Claudia teljesen meztelen

Sajnos technikai okokból a képeket már csak jó minőségű, letölthető verzióban tudja megnézni. Letöltési link a kép felett… (Segitség a letöltéshez: a megjelenő oldalon valaszd a free opcót, várd meg az idő leteltét és kattints a FREE DOWNLOAD gombra.)

61 hozzászólás a(z) “Liptai Claudia meztelen képei”

  1. erdei ibolya szerint:

    Klaudiáról a fotók nagyon szexisek, higgyétek el hogy az ő teste van a képeken, ennyire lefogyott, mert ügyes kislány! Különben genetika , látszik a testén, hogy kemény husú nem plöttyedt! Nagyon szuper!
    Aki ledegradálja az irígységből teszi!!!

  2. JaniV szerint:

    Direkt megvettem a Playboyt, addig nem akartam hozzászólni.
    Előrebocsájtom: Klaudia tetszik, mint színésznő, mint műsorvezető, mint nő, mondhatom: az egyik kedvencem.
    Ezeken a képeken egy digitális klaudia van, szinte semmi köze a valósághoz. Legyen szemetek hozzá és lássátok meg a lényeget! (Klaudia csak szeretne így kinézni!)
    Ennyi erővel, akár engem is fényképezhettek volna, nem kis utómunkával ugyanez a végeredmény lett volna!

  3. Bones szerint:

    Clair! Legyen neked igazad! De ha Claudiának valóban meg tud így gyűrődni a bőre az említett képen, akkor úgy kell, hogy lógjanak a mellei, mint egy bőrtarisznya. Tehát akkor az összes többi kép van agyon retusálva.

  4. Laci szerint:

    Szerintem szép mellei vannak!

  5. gates szerint:

    Az az igazság,hogy a Photo Shop csodákra képes…. én kíváncsi lennék milyen valójjában,de így nagyon tré!

  6. APPROPRIATE szerint:

    Szerintem se ő van a képeken max a feje mert a széles csípőből nem lehet ilyet csinálni :D Más nem fűrésszel :D Most nem arról van szó ,de ez tényleg hülyités . Ha nézte valaki a tévébe Liptai Klaudia arcát mikor a riporter kérdezte a studioba elég bizonytalan volt és volt valami az arcán, hogy ezt ős is tudja hogy simliség van a dologba :D . Itt nem irigységről van szó igaz jók a képek csak sajna nem az ő teste van rajta és a másik tényleg van a mellméretbe eltérés :) )

  7. irigység nélkül szerint:

    A fotós, a fodrász, a kozmetikus és a retusáló a király. Csodásak a képek, de az igazi Klaudiát megnézhetitek amikor hazajött gyermekével a nyaralásból, smink és frizura nélkül, táposan, szeplősen. Az maga a valóság.
    Ha ennyi szakember dolgozik az előnyös beállításokon, utána a fotók retusálásán, a hibák eltüntetésén, mindenkiből összehasonlíthatatlanul jobbat lehet kihozni mint a valóság. Itt is minden a pénzről szól.
    Dicséretes, hogy lefogyott végre, már itt volt az ideje!

  8. Clair szerint:

    Bones! Talán ha kiretusálták volna,akkor egyáltalán nem látszana,hogy ott gyűrődik a bőr,nem gondolod? Láttad már másik playboy modellnél,hogy gyűrődik a derekán a bőr (+1 kis zsír)??? Sztem amúgy egyik képen sincs olyan DARÁZS dereka… Fotos! Talán ha tényleg (jó) fotós lennél,tudnod kéne,hogy pl a mell is minden beállításban kicsit más. Mjuk ha közvetlenül a teste mellett van a keze nagyobbnak tűnik,és kerekebbnek,ha felemeli akkor kisebbnek,és távolabbinak (a 2 egymástól). Ja,akinek meg nem tetszenek a képek,ne nézze!!!!! Sztem igényes,nőies,erotikus képek születtek!!!!

  9. eszter szerint:

    És anyátok hogy néz ki 40-en túl szülés után? Hát nem hiszem hogy így! Klaudia a király!!!

  10. celebfan szerint:

    ha ronda nőket akarsz látni akkor inkább simán a neten keresgélj, vagy a nyóc kerben :D

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek