loading...

Liptai Claudia meztelen képei

Beküldte on okt 2nd, 2009 A cikk ebben a kategóriában található Legfrissebb, Magyar Celebek, Strandképek. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Update: a kimaradt képek itt találhatóak: Liptai Claudia letiltott képei

Liptai Claudia meztelen képei frissen kiretusálva. Nézzétek, vigyétek, élvezzétek. Van itt minden Claudia meztelenül, Claudia négerrel, Claudia ágyon, Claudia tejben amit csak szeretnétek.

A teljes általában 2000px képcsomag letölthető zippelve innét. – Update: We have some problems with server, the pictures you can download from here

Liptai Claudia teljesen meztelen

Sajnos technikai okokból a képeket már csak jó minőségű, letölthető verzióban tudja megnézni. Letöltési link a kép felett… (Segitség a letöltéshez: a megjelenő oldalon valaszd a free opcót, várd meg az idő leteltét és kattints a FREE DOWNLOAD gombra.)

61 hozzászólás a(z) “Liptai Claudia meztelen képei”

  1. Sonyianti szerint:

    Mindenkinek akinek nem tetszik ennek a csodás nőnek mint az alakja mint a személyisége az tehet …tartsa magában a véleményét én csak 22éves vagyok de a lelkem adnám egy olyan nőért min Klaudia…Szóval bunkók Nyasgam,a pofa meg alapra.mert szapulni azt tudtok….más viszont már nem megy!!!!!!!!!!!

  2. Mathyas szerint:

    Ez a Photoshop nagyon kircsó!!!
    A sok naív embert meg csak sajnálni tudom, hogy bedől ezeknek az agyon retusált fotóknak. Szerintem csak a Farkason nem módosított a grafikus! :D

  3. bsz5 szerint:

    A photoshop csodákra képes. Nevetséges az egész sorozat, ez a nő a valóságban egy tehén. Zsírdisznó

  4. kisscsaba99 szerint:

    sajnalom az esetet ……nem kellet volna !!!

  5. varadikaroly szerint:

    szep csinos kivanatos gyonyoru

  6. Valaki szerint:

    Hát sokat túlórázhatott a photoshopos :D

  7. DEÁK FERENC szerint:

    .Gyönyörű szép kivánatos talán a szeplöktöl még jobb lenne de, igy is jo volt látni,mindig gondoltam hogy csodálatos lehet ,örülök hogy megosztotta velünk bájait

  8. HAJNA szerint:

    Teljesen rendben van!Tutti,hogy azok fikázzák,akiknek csak álmukban lehet ilyen dögös Nővel kapcsolata.Végre láthatunk egy igazi női testet.

  9. Claudia FAN szerint:

    Hát azért közönséges a csaj mert egy tanyasi tehén, még a hangja is egy tapló parasztra emlékeztet. A képeken meg látszik, hogy átszerkesztett s**r az egész. A bambulaszájú négerrel ölelkezve, a vörösökre jellemző rőt szeplők, a többi képről vajon hová tűntek? A farkasnak meg megmondták, hogy álljon úgy a fénykép elkattintásáig. Azt mindenki látja, hogy egy dagadt dög és gyerek után a dagadt dögök még olyan hibáktól is szenvednek mint a csíkos segg, löttyedt mell stb. A playboynak már nincs színvonala, mert eltűnt belőle a természetesség varázsa. Tele a net sztárocskák montázsolt képeivel, ennyi erővel azt is kiadhatnák, mert ott sokkal jobb képek is vannak.

  10. Csücsök szerint:

    Képek jók, és legalább nem a szöszi barbie. Csak nem kellett volna ennyire lefogyóztatni a program segítségével. Az meg okés hogy a hibákat eltüntetik. Legalább oda írták volna hogy teljes alak eredeti, csak át lett dolgozva nagyobb esztétikus hatás érdekében.

    Bevallom én irtózom a sovány nőktől mert nincs mit fogni rajtuk, csak a csontot. Még a leszbik se szeretik ha nincs mit fogni. Kell egy kis plusz azért.

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek