loading...

Liptai Claudia meztelen képei

Beküldte on okt 2nd, 2009 A cikk ebben a kategóriában található Legfrissebb, Magyar Celebek, Strandképek. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Update: a kimaradt képek itt találhatóak: Liptai Claudia letiltott képei

Liptai Claudia meztelen képei frissen kiretusálva. Nézzétek, vigyétek, élvezzétek. Van itt minden Claudia meztelenül, Claudia négerrel, Claudia ágyon, Claudia tejben amit csak szeretnétek.

A teljes általában 2000px képcsomag letölthető zippelve innét. – Update: We have some problems with server, the pictures you can download from here

Liptai Claudia teljesen meztelen

Sajnos technikai okokból a képeket már csak jó minőségű, letölthető verzióban tudja megnézni. Letöltési link a kép felett… (Segitség a letöltéshez: a megjelenő oldalon valaszd a free opcót, várd meg az idő leteltét és kattints a FREE DOWNLOAD gombra.)

61 hozzászólás a(z) “Liptai Claudia meztelen képei”

  1. jodo16 szerint:

    Szóljatok ha ronda nőt láttok a playboyban :D :D:D:D:D:Jó nő de elérhetetlen ……mindenhez pénz kell ennyii….!!!:D:D

  2. zsu szerint:

    Mindenki a NŐről beszél de ez a Perez fickó sem semmi!!! Irígylem Claudiát, és mostmár a pasit is egy kicsit!!

  3. Maki szerint:

    Miért nem lehetett teltebben fotózni? Le kellett fogynia? A teltebb idomokra is sokan kíváncsiak és legalább elhinnénk, hogy ő van a képeken!!! Mert így nem nézhet ki 40 évesen, szülés és fogyás után!!!

  4. fotos szerint:

    Na aki ezeket a képeket beveszi…az meg van veszve…
    egyszer lógnak a mellei,máskor meg szilikonnal telepumpálva az égnek állnak….
    a darázs derék sem semmi!…:-) A lényeg hogy hű maradt magához és szokásos közönséges arculata átjött..:.-) hehe….valamelyik sohwban meg 1-2 éve még azt nyilatkozta, hogy amikor Gesztesi úrral összejött, még a sötétben is csak félve vetkőzött a szexhez !!…jaja!!..így igaz…. most meg hopp! Barbie baby lett…hihihi

  5. jonassi szerint:

    az biztos,hogy mocskosul be kellett húznia a hasát,hogy ne látszódjanak a hurkái.csoda,hogy nem fulladt meg szegény.szerintem meg mindenki azt mond amit akar,hiszem ha látom.

  6. yana szerint:

    Nem ő van a képeken

  7. yana szerint:

    ***törölt spam hozzászólás***

  8. Bones szerint:

    A Danubius reggeli műsorában azt nyilatkozta Claudia, hogy nem lettek retusálva a képek… hmmm….. Akkor bizony igen érdekesen gyűrődik a bőre a hónalja és a melle között a 3-dik sor utolsó képén.

  9. Bones szerint:

    A Danubius reggeli műsorában Claudia azt nyilatkozta, hogy nem Photoshop-polták a képeit… Hm…. Akkor igen furcsán gyűrődik a bőre a hónalja és a melle között. lásd: 3-dik sor, 3-dik kép…

  10. DK szerint:

    Igazí primitív emberek vagytok ! Közötök nincs a fotózáshoz csak egy szar telefonnal próbáljátok lefotózni a szmogtol eltakart naplementét és eközben leszóljátok a Playboy fotóst ! A képek jók és az hogy ti inkább a fiukat szeretitek az meg a ti bajotok !

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek