loading...

X-factor a CelebVilág villantásai oldalán (x)

Beküldte on szept 2nd, 2010 A cikk ebben a kategóriában található Legfrissebb, Partner oldalak ajánlatai. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Most szombaton vetítették le az XFaktor legelső adását. A továbbjutott szereplők nagy része az élőben játszott döntőkre ki fog esni, azonban már most óriási a lelkesedés a nézők részéről. Mondhatnánk, hogy elkezdődött az X-Faktor – új celebek születnek.

A műsor már számos országban bizonyított, a nyertesek egytől egyig híressé váltak. Az angol X-Faktorok győztesei közül Magyarországon talán a csinos Leona Lewis a legismertebb, akinek dalai a hazai slágerlistákon is dobogós helyen végeztek. A tehetségkutató egyébként Angliából indult, ahol is Simon Cowell nevéhez kötődik, aki a Pop Idol producere is volt.

Az X-Faktor egyedisége abban, rejlik, hogy a zsűritagoknak fontos, aktív szerepe van az események alakulásában. Nem csupán bírálják a produkciókat, segítik is az énekeseket. A hazai műsorba a magyar sztárvilág színe-javát válogatták be, akik más-más zenei stílusokat személyesítenek meg. Keresztes Ildikó, Nagy Feró és Geszti Péter neve egyaránt ismert Magyarországon, ám Malek Miklós kevésbé ismert itthon. Itthon kevésbé, ám világszerte annál inkább: Miklós 12 évig élt Amerikában, ahol híresebbnél híresebb sztárokkal dolgozott együtt. A lemezén dolgozott többek között Anastaciának és Jennifer Lopeznek. Bár ritkán járt itthon, a hazai celebekről sem feledkezett meg, dolgozott Lolával és Varga Viktorral is.

A műsorvezetők is állandó szereplői a magyar újságok címlapjainak. Ördög Nórit már évek óta ostromolják a férfi magazinok, hogy mutasson bájaiból valamit, azonban a lány mindig ellenáll ezeknek a kéréseknek. Sebestyén Balázsnak pedig úgy tűnik, lassan benő a feje lágya, így hogy már egy ideje apaként is helyt kell állnia. Mindketten számos műsort vezettek és vezetnek még ma is.

A selejtezőkből továbbjutó versenyzők közül azonban csak 12-nek (természetesen, ha együttesekről van szó, többen) adatik meg, hogy belépjen a celebvilág kapuján. A versenyzőkből előbb 24 embert választanak ki, akik egy „kiképzőtáborban” vesznek részt, annak végére azonban már csak 12-en maradnak. Ez az egy tucat ember küzd meg az első helyért, ám nemcsak az első helyről lehet érvényesülni. Ez így volt a külföldön játszott X-Faktorokban is, így volt a már látott magyar tehetségkutatókban is. Láthattuk, hogy az első 3-4 ember minden esetben kap valamilyen szerződést, ajánlatot, de a hamarabb kiesők közül is megláthatják valakiben a fantáziát.

Az első adás után már jól látható, hogy mekkora rajongótábor fogja küldözgetni az sms-eket kedvence továbbjuttatásáért. A mindeddig ismeretlen versenyzők egyaránt beszámoltak arról, hogy idegen emberek küldenek nekik leveleket, keresik meg őket az interneten, szólítják le az utcán. A lelkesedés már most is óriási, gondoljunk csak bele, mi lesz, ha már csak a 12 legjobb lesz versenyben… Angliában az X-faktor ötödik évad döntőjét közel 15 millióan nézték meg, a magyar döntő is lehet, hogy rekordokat fog dönteni más tehetségkutatókkal összehasonlítva.

Egy interjúban Geszti Pétert, az egyik mentort kérdezték arról, hogy mit szól ahhoz, hogy mind a két nagy kereskedelmi csatornán tehetségkutató indul, ezáltal megszámlálhatatlan celebbel árasztva el hazánkat. Azt válaszolta, hogy a könnyűzenei világnak mindenképpen jót tesz, az emberek pedig sosem tudnak betelni az újabbnál újabb pletykákkal. „Ez egy celebes világ lett”, a sztárocskákkal történő kellemetlenségek, bakik, új hírek érdeklik az embereket. „Ennek mindig lesz piaca”: és valóban. A rajongólányok már kíváncsiak, hogy melyik Non Stop tagnak nincs barátnője, a helyes fogtechnikus fiú hol rendel, szomorkodnak, hogy Káli Gergely Muri Enikő barátja. A fiúk reménykednek, hogy a csinos Jenes Kitti továbbjut, várják, hogy minél több dekoratív lányt láthassanak szerepelni.

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek