loading...

A Twilight sztár, Ashley Greene meztelen képei

Beküldte on aug 11th, 2009 A cikk ebben a kategóriában található Külföldi celebek, Legfrissebb, meztelen. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Pár napja Vanessa Hudgens, aztán Teagan Presley most pedig Asley Greene meztelen képei landoltak a twitteren. Úgy látszik, most már tényleg sportot űznek belőle a lányok ki tud extrábbat mutatni. Aki esetleg nem tudná, a hétvégi Teen choice Awardson a Twilighttal megnyerte a legjobb új női előadó díját. A komprommitáló képek alább a linkekre kattintva érhetők el.

Ashley Greene seminude

A Twilight sztár, Ashley Greene meztelen kép, ha nem menne jelezd kérlek.

11 hozzászólás a(z) “A Twilight sztár, Ashley Greene meztelen képei”

  1. Killer17 szerint:

    Nem jók a linkek

  2. syl szerint:

    Imádom az alkonyat c filmet,és a könyvet,és a szereplőket..De ezek a képek borzasztóak.Ha meg 19évesen nézett így ki,egyenesen elképesztő.megnézed a hasát és a mellét,mint egy anyuka..és ez nem a bomba test kategória.és nemtudom,hogy fordulhat elő ilyen bárkivel.ha erotikus tartalmú képeket nem csinálok,nincs mitől tartanom..nem igaz?de ezt csak azért írtam le,mert natália már annyira védi,hogy kiborító.egyébként én is,így is szeretem,de ne legyünk elfogultak ami van az van…

  3. Connie szerint:

    Not too naked

  4. Natália szerint:

    Hát ez tény és való, hogy Ash képei lopott és azért ezzel aki a képeivel gazdálkodik az imizsét rongálja, de viszont Ash megtanulta, hogy többet nem hagyja szabadon a magán képeit. Amugy meg szerintem is undorító, hogy Perez Hilton csak más képeivel tud kitünni.

  5. Natália szerint:

    Szerintem nincs lottyadt teste, de szép arca van sőt még ki sincs sminkelve…

  6. Vee szerint:

    Húúú de vékony! Viszont nagyon jó teste van, mellesleg 19 éves volt…
    pluszba: Ashley Greene

    Már többen is mutogattátok a chaten a nemrég előkerült meztelen képeket Ashleyről. Nem akartam hírt csinálni belőle, de látom nem világos, hogy miről is van szó.
    Ezeket a képeket a most 22 éves színésznő 19 évesen készítette magáról és – ahogyan azt ő is és az ügyvédje is elmondta – az ő tulajdona. Így jogukban áll beperelni bárkit, aki közzé teszi őket honlapon, Blogon vagy akárhol. És pereskedni is fognak!
    Ezért kérlek ne küldözgessétek őket az oldalon!!! Amúgy is visszataszító, hogy ezeket a képeket előveszik. Főleg, hogy Perez Hilton kezdte el terjeszteni a képeket… Emlékszek anno Vanessa Hugdens-szel is volt valami hasonló meztelen-képes banzáj. Mire jó ez?

    FROM: WWW .TWILIGHT – INFO .ORG

  7. RaV3N szerint:

    lol. az első képen szép, még a másodikon is picit, a 3.on viszont elég lottyadtnak látszik a teste.
    viszont gyönyörű arca van.

  8. Natália szerint:

    Hát igen, lehet viszont hamar leszedték rólla azokat a képeket meg aki szereti azt nem érdekli, hogy volt Ash-nak egy rosz huzása legközelebb jobban vigyáz a képeire. Viszont ami most van kint szerintem nagyon szép rajta.

  9. celebfan szerint:

    Szerintünk sem gáz az ilyen kép, pláne, hogy már páran megtették előtte ugyanezt. Bár most ő sokkal nagyobb felhajtást rendez körülötte mint a többiek.

  10. Natália szerint:

    Szerintem szemét dolog volt felrakni ezeket a képeket, viszont Ash nem panaszkodhat bomba teste van. Amugy meg ez nem égő Ash számára mert ilyen bárkivel előfordúlhat. Egyébként én igy is szeretem…

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek