loading...

Karsai Zita titkos esküvője és bugyivillantása

Beküldte on júl 28th, 2009 A cikk ebben a kategóriában található Celeb villantások, Legfrissebb. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Karsai Zita teljes titokban lépett frigyre Margl Tamás atlétával, annak ellenére, hogy legutóbb még azt nyilatkozta nem akar férjhez menni. Igazából nem emiatt került fel oldalunkra, hanem, hogy kétszer is bugyit villanott az ifjú ara.

karsai-zita-bugyivillantos-eskuvoje-1

karsai-zita-bugyivillantos-eskuvoje-2

karsai-zita-bugyivillantos-eskuvoje-3

karsai-zita-bugyivillantos-eskuvoje-4

20 hozzászólás a(z) “Karsai Zita titkos esküvője és bugyivillantása”

  1. True szerint:

    A Zita egy pénzéhes riha, a srác meg egy randa terrorista.
    Ennyit erről.
    Ja és el tudom képzelni, milyen lehet az a nő aki csodálatos fekete hajú szépség és mégis összefekszik egy ilyen aljanéppel.

  2. CSABA szerint:

    Ami szép azt el kell ismerni,hogy szép.Sajnos a mi Zizink nem túl dekoratv nő,nem a szép nők közé sorolnám.Mondjuk azt én sem értem ki által került Playboy címlapra szerintem nem a tánc tehetség-és azt ,hogy ki mennyire ismert celeb kelenne ,hogy fontos legyen,vagy ott is már levetköztetnek mindenkit?kifogytak a modellek? vagy nekik nem fizetnek annyit,hogy ezt megérje véghez vinni…Zizi nem egy fotómodell típus.ez tény! de a táncban tudja mit csinál bárki bármit mond.

  3. pretty princess szerint:

    egy kapcsolat alapja a bízalom…hmmmmm ;-) ;-) ;-) ..Zizit ismerem mert én is táncművész vagyok,táncban víszont kétség kivül tehetséges!!!úgyhogy ezt ne cáfoljátok meg!!!!!!!!!!!!!!ha valamit jól csinál az a tánc…valóban irigy az aki a táncos karrierjét megveti!!!víszont barátnőm szépsége Zizihez víszonyitva messze-messze-messze felöl halad.

  4. Nevenincs... szerint:

    Hát szerintem nagyon szép Zita!bárki amit mond!meg a táncban is tehetséges!az a k aki mondja rá.meg csak azért mondja mert irigy!sok boldogságot a párnak!!!

  5. kurucz Józsefné szerint:

    Nagyon sok boldogságot kívánok az ifjú párnak.A sok rosszindulatú hozzászólással ne törődjetek.Szeretet és bizalom legyen kapcsolatotok alapja.

  6. Emil szerint:

    kutyát nem érdekel..közönséges feje van semmi finomságot nem látok benne,csak huzzon már el innen

  7. pretty princess szerint:

    ez nem rossz májú pletyi!bizony igaz a hír…a fekete hajú lány legjobb barátnője vagyok,sajnos nem adhatom ki a nevét!!!bizalmas!!!egyszer Tamás pont akkor hívta fel amikor ott volt nálam!valóban csodás az a lány ,eszméletlen szép az én babykém összeillenek a Tamás gyerekkel.puszika

  8. Gyuri szerint:

    na püff mire vagytok ugy oda ezért a csajért ?nézzétek már meg milyen csúnya!csak a melltartót ne vegye le!

  9. Viktória szerint:

    törpe és csúnya!a táncban wíszont kétség kivül tehetséges…hogy lehet valaki ilyen pénzéhes k……rrr….a :-D legutóbb azt nyílatkozta nem akar férjhez menni ,most meg igen??? csak ,hogy kijuthasson külföldre….szánalmas kis r….nn..gyó!csicska!!!Miért nem ment férjhez elöbb?:-D JAHHHHHHHHHHHH:-D most könnyen kijuthat…..

  10. Zozo szerint:

    lesz valami folytatás? tiszta jó kis regény bevezető :D

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek