Archive for ‘június 1st, 2009’

Britney Spears: Kilóg a puncim…

Britney Spears: Kilóg a puncim…

Egy koncertjén Britney Spears nem vette észre, hogy mikrofonja még nincs kikapcsolva és jól érthetően a “My pussy is hanging out” – kilóg a puncim szöveget intézte a segédeihez, majd, hogy nyomatékot adjon szavainak még egyszer megismételte.

Beyonce melle látszódik

Beyonce melle látszódik

Beyonce (1981) teljes nevén Beyoncé Giselle Knowles R&B énekesnő és színésznő is elég merész ruhát vett fel, amiben szinte teljesen láthatóak voltak a mellei.

Megan Fox szép mellei

Megan Fox szép mellei

Megan Denise Fox ( 1986) amerikai színész és modell is jobban szeret topless fürdőzni. Hát nem is bánjuk, legalább nem szorítja össze semmi a szép melleit. További Megan Fox képeket az archívumban a külföldi celebek menüpontban találhatsz.

Sara Varone bugyivillantása (videó)

Sara Varone (1972) olasz modell és népszerű tévébemondónő a Twister játék közben bemutatott bugyivillantásait örökíti meg az alábbi videó. Sara Varone bugyi villatása, Sara Varone Twister upskirt

Görög Zita félmeztelen képei

Görög Zita félmeztelen képei

Görög Zita (1979) magyar modell, félmeztelen képei a CelebVilág villantásai oldalon egy olvasónk jóvoltából. Görög Zita félmeztelen képei, Görög Zita topless, Görög Zita mellei, cici.

Miss Italy, Giorgia Mentre mellvillantása (videó)

Giorgia Mentre, Miss Olaszország a meztelen felsőtestére vette fel a zakót és a kamerák oldalról totálba vették Giordia Mentre mellét. Giorgia Mentre mellei, mell vilantása, cicivillantás, meztelen celebek

Ziyi Zhang popsi villantása

Ziyi Zhang popsi villantása

Ziyi Zhangot (1979) az Egy gésa emlékiratai című film repítette be a köztudatba. A kínai színésznő és énekes is lebukott amint barátjával strandoltak. Ezzel még nem is lenne semmi gond ha nem csókolgatja a barátja a színész meztelen fenekét egy szabadstrand kellős közepén és nincsenek a környéken a lesifotósok. A képeken megcsodálható a színésznő szép [...]

Vanessa Hudgens meztelenül

Vanessa Hudgens meztelenül

Vanessa Anne Hudgens nagysikerű High School Musical ifjú énekesnőjének meztelen képe egy rajongói kérésre. Vanessa Hudgens az elején tagadta, hogy ő lenne a képen, majd később beismerte és elnézést kért a rajongóktól. További meztelen celeb fotókat talál a meztelen szóra rákeresve az oldalunkon, vagy alul a meztelen kategóriára kattintva.

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek