loading...

Miley Cyrus meztelen képét tette fel a netre…

Beküldte on dec 2nd, 2010 A cikk ebben a kategóriában található Legfrissebb, meztelen. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

A pár napja éppen a 18. születésnapját ünneplő Miley Cyrusról egy meztelen kép került fel a netre. A képen bár a feje nem látszik, de sok egyezés van különböző apróságokban más képekkel. A nagy fotókért kattints a képre, majd ‘SKIP AD’.

Miley Cyrus nude photo -1- Miley Cyrus nude photo -2-Miley Cyrus nude photo -3-

3 hozzászólás a(z) “Miley Cyrus meztelen képét tette fel a netre…”

  1. wandor szerint:

    Először is leszögezem hogy nem védeni akarom.
    Aztán pedig, valahogy elég szegényes a bizonyítékok listája.
    1,Van villanykapcsoló meg konnektor az ajtó mellett?Aztaaaaa melyik házban nincsen…Mellesleg egyik képen egy lámpa a másikon egy kép van mellette.

    2,A meztelen képen a bal kezén van egy karkötő, a bizonyítón meg a jobbon…arról nem is beszélve hogy minden lánynak tele van aggatva a keze ilyen ló**szokkal

    3,a fal meg a padló színe és mintája meg olyan elmosódott a képeken hogy nem lehet egyértelműen megmondani ugyan az-e.

    4, a bizonyítós képen fel van tüntetve egy weboldalcím, már ott is említik hogy hiányzik a tetoválás a melle alól(azt meg csak én jegyzem meg hogy általában a róla készült képeken nagyobb a melle :D )

  2. Ancsa szerint:

    Ez is csak egy hülye picsa aki csak arra várt, hogy elmúljon 18 aztán nyomuljon kis dedós képeivel. Ha esze lett volna, akkor inkább befeküdt volna a pléhbojba, eredmény sokkal jobb lett volna.

  3. Tibo szerint:

    Én simán el tudom képzelni, hogy ez most már eredeti. Pláne, hogy Miley ilyen telefonellopásos sztorit adott be a rendőrségnek és nem is tagadta hogy ő lenne a képen.

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek