loading...

Miley Cyrus csupasz puncija

Beküldte on nov 1st, 2010 A cikk ebben a kategóriában található Énekesnő, Legfrissebb. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Már nagyon közeleg a pillanat mikor Miley Cyrus nem csak ruhán keresztül mutogathatja melleit, vagy a Miley Cyrus puncivillantás cenzúra nélkül felkerülhet a bulvár oldalak címlapjára. Egy lelkes rajongó ezt nem nagyon bírta kivárni, így az alábbi kép kering a neten már napok óta. A kép ha más nem, jó lesz összehasonlítási alapnak ha már Miley is vetkőzhet jó pénzért. A fotóra kattintva a reklám után (SKIP AD) megnézhető a cenzúrázatlan változat.

Miley Cyrus puncija

5 hozzászólás a(z) “Miley Cyrus csupasz puncija”

  1. lali szerint:

    emberek ennyire hülye senki nem lehet. mindenki tudja h le lett szerkesztve ( már aki bír olvasni). és nem akarják lejáratni csak vki így éli ki a vágyait. -.- -.- -.-

  2. TÓTH MIKLÓS BÉLA szerint:

    LÁTSZIK,HOGY RAJTA VAN

  3. Ruby szerint:

    Ezt hogy lehet leszerkeszteni??Légyszi linkeld már be azt a képet ahol van rajta gatya..Szerintem senki nem akarja lejáratni csak az igazat mutatják meg..

  4. esk szerint:

    úgy tűnik valaki nagyon le akarja járatni mileyt csak 1 gond van már fel volt téve ugyan ez a kép mikor még nem szerkesztették le róla a gatyát.

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek