loading...

Tereskova a melleit és a punciját is megmutatta a Szigeten!

Beküldte on aug 14th, 2010 A cikk ebben a kategóriában található Énekesnő, Legfrissebb, Magyar Celebek. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Nem volt szégyellős most sem Tereskova. A Szigetre kilátogatók láthatták Tereskova melleit és punciját is! Egyik legismertebb dala, az “Illatos a pinám” alatt pedig egy fiatalember fejét húzta egészen közel a megénekelt nemi szervéhez. “A bugyimat egy kedves rajongóm kérésére toltam le, teljesen spontán. A színpadon imádok rosszalkodni, sőt arra is mindig ügyelek, hogy növesszek egy kis hónaljszőrt a koncertekre” – árulta el villantásának okát az énekesnő, aki azt is kifejtette, hogy utálja a “kopaszpunci-mizériát”.

Az ominózus dal: Tereskova – Illatos a pinám

3 hozzászólás a(z) “Tereskova a melleit és a punciját is megmutatta a Szigeten!”

  1. Mákos szerint:

    te beteg vagy

  2. valaki szerint:

    Szia Kriszta! Nagyon vagány húzás volt, hogy megmutattad a melleidet és a puncidat! Megkívántalak, és szívesen szeretkeznék veled! Kár hogy nem az én fejemet húztad egészen közel a megénekelt nemi szervedhez… Szeretném a peteérésed napján a színpadon az orgazmusig nyalni az illatos pinádat. Miután elélveztél, tisztára nyalnám a nemi szervedet, és lenyelném a hüvelyváladékodat a nyálammal együtt. Utána óvszer nélkül közösülnék veled, és szeretném ha a rajongóid ezrei látnák a lüktető heréimet, ahogy a spermámat a méhedbe ürítem! Kívánlak, és irigylem azokat, akik már a hüvelyedbe ejakulálhattak :-)

  3. Jozeph szerint:

    Borzalmas a csaj összességében, de egyre jobban tetszik.

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek