loading...

Emma Watson meztelenül?

Beküldte on jún 7th, 2009 A cikk ebben a kategóriában található Külföldi celebek, meztelen. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Már nagyon cikkeznek a lapok a kis Emma terveiről, miszerint szeretne kitörni a gyerek szerepből és ezért valami meztelenkedést is vállalna. A 18. születésnapja után szinte alig pár órával már sikeresen megvillantotta a punciját Emma kisasszony, most pedig egy fürdőszobás kép került elő.

emma-watson-meztelen-naked-hermione

Vajon tényleg igazi ez a meztelen kép a kis Hermióne lányról vagy csak egy hamisítvány és csak egy meztelen Emma Watson hasonmásról készült? Ezt egyelőre valószínűleg csak maga Emma tudja.

Mindenesetre résen leszünk és amint van valami új hír a kis Emmáról az a címlapon hozzuk. Figyelje a CelebVilágot a http://celeb-kepek.info oldalon, hogy első kézből értesüljön az új hírekről, celeb villantásokról. (Emma Watson meztelenül, Emma Watson mellei)

Update (2009.07.17)
Elég nagy késéssel (majdnem másfél hónap) reagált a magyar bulvár média is a hírre, de még mindig úgy állítva be, mintha igazi fotó lenne, pedig már rég kiderült, hogy egy hamisítványról van szó.

11 hozzászólás a(z) “Emma Watson meztelenül?”

  1. Kurta szerint:

    Ez nem Emma hanem más láttam egy oldalon ahol megvolt elölről is mutatva és nem ő az.

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek