loading...

Kocsis Orsi, a CKM címlaplánya pornózott?

Beküldte on aug 2nd, 2009 A cikk ebben a kategóriában található Legfrissebb, Villantás videó. A hozzászólások figyeléséhez fel tudsz iratkozni itt: RSS 2.0. A cikkhez te is hozzászólhatsz

Bár tagadja Kocsis Orsi, hogy ő lenne a pár éve készített felvételeken melyek természetesen most előkerültek. Mindenesetre nagyon nagy a hasonlóság, még az anyajegyek is ott vannak a meztelen lányon ahol Kocsis Orsin. Sok a gyanús véletlen.

kocsis-orsi-topless

Kocsis Orsi meztelen képei itt tekinthetők meg.


2 hozzászólás a(z) “Kocsis Orsi, a CKM címlaplánya pornózott?”

  1. celebfan szerint:

    Kedves kreacher!

    Lehet hogy neked nem újdonság, de nem mindenki bújja a pornóoldalakat naphosszat és mellesleg még maga az érintett is azt állította először, hogy nem ő szerepel a képeken. Egyébként azért köszönjük a kritikát, sajna már észrevettük mi is, hogy egy pornóoldal jobban menne, de azért ne panaszkodjunk, mert sokan mit nem adnának, ha náluk landolna az a napi 3-5e látogatónk.

  2. kreacher szerint:

    Gratulálok, feltaláltátok a spanyolviaszt! Ha beírjátok a googleba Orsi nevét 1001 ilyen találat jön ki. Nem is gondolná az ember hogy titok bárki előtt hogy az MC Nudeson és hasonló oldalakon szerepel, hiszen sok helyen a rendes nevét használja. Az ember azt hinné a címből hogy vmi hardcore cuccban szerepel, ehelyett kiderül hogy már megint valami baromság csak.

Szólj hozzá

A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. > Celeb kepek